'/> Bagaimana Membuat Menbosha Anti Gagal - Kuliner Viral

Bagaimana Membuat Menbosha Anti Gagal

Menbosh

Adakah anda sedang mencari idea untuk "Langkah Mudah untuk Bersedia Menghadapi Kemalangan Kesepian"? Orang ramai sudah biasa mencari maklumat imej yang boleh digunakan sebagai idea untuk menggunakan Internet pada telefon pintar. Baiklah, kali ini saya akan kongsikan panduan cara membuat Menbosha. Tidak sukar atau senang untuk menyediakan makanan yang lazat. Jika tidak dirawat, hasilnya akan menjadi tidak memuaskan dan secara amnya tidak menyenangkan. Malah, mangga yang lazat sepatutnya mempunyai bau yang boleh membangkitkan selera anda.

Banyak perkara yang mempengaruhi rasa menbosha, dari jenis bahan, pilihan bahan segar, cara diproses dan dihidangkan. Tidak perlu risau jika anda ingin membuat menboshi yang lazat di rumah, jika anda sudah tahu helah itu, kerana hidangan ini boleh menjadi keseronokan yang istimewa. Di bawah ini kami membentangkan foto yang berkaitan dengan Menbosha, dari mana anda boleh mendapatkan idea.

3-5 orang boleh dihidangkan untuk membuat menbosh. Jadi pastikan bahagian ini cukup untuk memberi makan kepada anda Ö‡ orang yang anda sayangi.

Masa memasak Namenboshi adalah kira-kira 25 minit.

Baiklah, kali ini kita akan cuba menukar rumah Menboshi. Sederhana sahaja, hidangan ini boleh berguna untuk menjaga kesihatan tubuh badan kita. Anda boleh membuat menbosha menggunakan 8 bahan Ö‡ 7 langkah. Berikut adalah langkah penyediaan.

Resipi popular di China ում Korea. Rangup di luar, lembut di dalam. Cubalah, anda pasti suka 😉 #cppassport

Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat menbosh.

  1. 500 g udang (dihiris halus)
  2. 1/2 sudu besar sos laut
  3. 1 biji putih telur
  4. 5 sudu besar tepung jagung
  5. lada hitam
  6. Cili padi / cili padi merah (dihiris halus)
  7. 8 keping roti (beku)
  8. minyak sayuran (menggoreng)

Langkah ke Menbosha

  1. Gaulkan udang yang dicincang bersama sos tiram, putih telur, tepung jagung, cili padi/lada merah Ö‡. Kalau suka boleh tambah lada hitam dan cili api.
  2. Potong roti Ö‡ Potong setiap lapisan kepada 4 bahagian.
  3. Sapukan 1 sudu besar pes udang pada sekeping roti, tutup dengan sekeping roti lagi. Lakukan ini sehingga roti dan udang siap untuk telur.
  4. Simpan di dalam peti sejuk selama 5-10 minit sebelum menggoreng.
  5. Selepas 5-10 minit, panaskan minyak, goreng dengan api perlahan sehingga perang keemasan.
  6. Dia sedia berkhidmat. Rasanya paling sedap dengan mayonis dan sos cili. Ondo Pasha 😊
  7. Petua Ö‡ Amaran Jika anda suka rasa masam manis udang, anda boleh memerah sedikit limau atau menambah sedikit cuka ke dalam pes udang.

Terima kasih kerana membaca resipi yang kami sajikan untuk anda di halaman ini. Kami berharap resipi mudah Menbosch di atas dapat membantu anda untuk menyediakan hidangan yang menarik untuk keluarga / rakan, serta menggalakkan anda menjual makanan. Saya harap anda dapati ia berguna dan berseronoklah!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.