'/> Langkah Mudah untuk Menyiapkan CheeseKut Ala Pink Velvet Anti Gagal - Kuliner Viral

Langkah Mudah untuk Menyiapkan CheeseKut Ala Pink Velvet Anti Gagal

Cheesecut Wing Pink Velvet

Adakah anda sedang mencari inspirasi untuk resipi kek keju gaya baldu merah jambu yang unik yang akan menggembirakan lidah anda? Resipi CheeseKut ala baldu merah jambu yang sangat cantik. Ibu muda sudah biasa menggunakan internet dalam gajet untuk mendapatkan maklumat tentang gambar untuk dijadikan inspirasi. Okay, kali ni saya nak kongsikan tutorial cara membuat resepi Chizkut Ala Pink Velvet, sangat sedap. Ia tidak sukar untuk dibuat, tetapi ia juga tidak mudah. Jika salah pemprosesan, hasilnya tidak memuaskan malah tidak sedap. Walaupun kek keju baldu merah jambu yang lazat harus mempunyai aroma dan rasa yang boleh memenuhi selera anda.

Daripada jenis bahan sehinggalah kepada pilihan bahan segar, hinggalah kepada cara ia diproses dan dihidangkan, terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi kualiti rasa Chizkut Ala Pink Velvet. Jika anda ingin membuat kek keju baldu merah jambu yang lazat di rumah, anda tidak perlu risau, kerana jika anda sudah tahu tekniknya, hidangan ini boleh menjadi hidangan istimewa. Kemudian terdapat imej Chizkut Ala Pink Velvet yang boleh anda gunakan sebagai kertas dinding.

Jom cuba kali ni, jom buat Chizkut Ala Pink Velvet di rumah. Dengan memastikan bahan-bahannya mudah, makanan ini boleh memberi manfaat dalam menyihatkan badan kita. Anda boleh membuat Chizkut Ala Pink Velvet menggunakan 10 jenis bahan dan 6 langkah penyediaan. Inilah cara untuk menyediakan hidangan.

Masih dalam mood Tahun Baru Cina. Anda juga mungkin ingin mengambil bahagian dalam Cabaran Bonus Mini CheeseKut. Ingat, ia kelihatan seperti baldu merah, tetapi merah menjadi merah jambu gelap. Aduh! Anda tahu, merah jambu itu merah jambu juga. Saya janji! 3

Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk menyediakan Chizkut Ala Pink Velvet:

  1. 250 g krim keju (tartura)
  2. 3/4 cawan susu pekat manis
  3. 6 sudu besar yogurt asli
  4. 1 sudu besar jus lemon
  5. 2 sudu teh serbuk koko (run)
  6. Cat merah (apa sahaja yang anda mahu)
  7. 300 gram roti mari (oleh manchi)
  8. Bungkus
  9. Cheddar (gred)
  10. Roti Munchi tambahan (dicincang halus)

Langkah-langkah membuat Chizkut Ala Pink Velvet

  1. Di sini saya menggunakan roti Marie Munchy. Kerana itulah cara ia menarik. Boleh guna jenama atau roti lain. Biarkan krim keju pada suhu bilik. Satukan krim keju, susu pekat manis dan yogurt.
  2. Pukul dengan mixer tangan sehingga sebati.
  3. Masukkan serbuk koko dan pewarna makanan merah.
  4. Pukul hingga rata. Lapik bahagian dalam periuk (saya guna beg 5 1 / 2x8 inci) dengan kertas parchment. Susun roti dan tutup bahagian atas dengan adunan keju, bahagikan sama rata. Saya tidak menyimpan roti basah kerana saya suka rasa rangup.
  5. Ulangi proses yang sama sehingga selesai. Tutup dengan parutan saga / keju cheddar dan taburkan dengan baki puri. Sejukkan sekurang-kurangnya 2-3 jam.
  6. Ini fenomena nak makan. Anak dara saya terus bertanya "Boleh saya makan dengan ibu?" Soalan yang sama ditanya lagi dan lagi. X diberi masa 2 jam untuk berkhidmat.

Terima kasih kerana menggunakan resipi yang dibentangkan di sini. Kami berharap penyediaan Chizkut Ala Pink Velvet yang mudah akan membantu anda mencipta hidangan yang lazat untuk keluarga atau rakan-rakan dan menjadi idea untuk aktiviti memasak. Semoga ini bermanfaat dan nikmatilah!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.